Política

BComú portarà la connexió del tramvia per la Diagonal al ple de gener

Barcelona, 4 gen. (EFE).- Barcelona en Comú (BComú) ha anunciat avui que sotmetrà a votació la seva proposta de connexió del tramvia per l'avinguda Diagonal en el ple de gener, després de conèixer-se que un 62,9% dels barcelonins donen suport aquesta proposta, segons les dades del Baròmetre municipal fets públics ahir.

La tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, ha destacat avui en roda de premsa que ja s'han posat en contacte amb alguns grups "per tirar endavant un acord polític que faci possible que Barcelona es posicioni a favor dels tramvies".

Sanz ha apel·lat directament ERC, que a l'abril va votar en contra del protocol per impulsar l'ampliació del Trambesòs de Glòries a Verdaguer, a qui ha recordat que "el 70%" dels seus electors estan "a favor de la connexió del tramvia" i, a més, ha recordat que Esquerra incloïa aquesta proposta en el seu programa electoral.

La proposta per unir amb el tramvia els dos extrems de la Diagonal (de Glòries a Francesc Macià), que permetria connectar els districtes de les Corts i Sant Martí i travessar l'Eixample no va aconseguir l'aprovació municipal en el ple d'abril.

Llavors va comptar amb els vots en contra de PDeCat, Ciutadans, ERC, PP i CUP i van votar a favor Barcelona en Comú, PSC i el regidor no adscrit Gerard Ardanuy.

WhatsAppWhatsAppFacebookFacebookTwitterTwitterLinkedinlinkedin